lnid=
Lajv Norrland -Debatt

Lajv-Norrland debatt

Via denna sida har du tillgång till alla debattforum som finns på lajvnorr. Forumena är indelade i OFF och IN lajv forum.

OBS:Regler för debatterna »

Totalt antal inlägg: 83622 st (Fördelat på 20 olika forum)

Sök:
OFF-Lajv forum:
Lajvnorr - Allmänt »
(13855 inlägg)
I detta forum diskuterar vi allmänna frågor som rör lajv i Norrland men även andra lajvorienterade ämnen såsom tex regler, arrangörsuppgifter, evenemang osv.

Lajvnorr - Utveckling »
(2277 inlägg)
Använd detta forum dom du vill rapportera en bugg på lajvnorr eller om du har nån ide om vad som kan göras bättre. Här kan du lämna ris och ros till webmaster och andra inblandade.

Luleå Offlive »
(17632 inlägg)
Här kan lajvare från luleå snacka med varandra.

Fenix - Allmän info »
(3604 inlägg)
Använd detta forum om ni vill komma i kontakt med arrangörs gruppen Fenix på ett mer jordnära plan. Här kan ni ställa alla typer av frågor. Inget är för dumt för att svara på!. Välkommen

Svartblod - Offlive »
(1194 inlägg)
Detta är ett forum där vi diskuterar hur det är att vara svartblod. Vad finns det för svårigheter? Vad är fördelarna? Vad behöver man?, ja kort sagt allt som rör Svartblod.

Umeå - Offlive »
(670 inlägg)
Detta är ett forum där lajvare från Umeå kan samlas och diskutera.

Hantverk »
(4808 inlägg)
I detta forum diskuterar vi hantverk såsom sömnad, latexsmide och juttning av smådetaljer. Här kan du ställa frågor om alla de problem som kan tänkas uppkomma för just dig när du pysslar!.

Uma-kontakt »
(181 inlägg)
Ett forum som är till för medeltidsföreningen SKA Uma:s kontakt med omvärlden. Alltså inte ett internt forum för Uma.

Trollpack - Allmän info »
(15848 inlägg)
Bodenföreingen TrollPacks allmäna debattforum på LajvNorr.
http://trollpack.sverok.net

Skuggor - Allmän info »
(2292 inlägg)
Detta forum är för Skuggors medlemmar och andra som vill diskutera något med skuggor. Här planeras lajv, möten och andra tillställningar

Irrbloss - Allmän info »
(1412 inlägg)
Irrbloss är en förening för rollspelare och lajvare i umeåområdet. Här kan du få kontakt och diskutera relevanta lajvrelaterade ämnen med oss

Fafners följe - Allmän info »
(1058 inlägg)
Fafners följe är en lajvförening i Jokkmokk.

SLI - Allmänt forum »
(7035 inlägg)
Skellefteås Lajv Imperium inbjuder härmed såväl pöbel som adel till ett allmänt forum, tänkt för diskussioner såväl om lajv och om föreningens övriga verksamhet som för diskussioner med styrelsen, med arrgrupper, föreningens medlemmar, lajvdeltagare och även med alla andra som funnit sin väg in hit.
www.lajvistaan.com

Regler på lajv »
(1179 inlägg)
Ett allmänt forum om regler på lajv. Om du vill veta vad som gäller på ett specifikt lajv, så hör av dig till arrangörerna, det är inte säkert att dom läser här! Forumet är tänkt för att arrangörer skall kunna lufta sina ideer.

GryningsLajv »
(383 inlägg)
Gryningslajv är en lajvförening som inriktar sig på att arrangera annorlunda lajv, med fokus på nytänkande. Ställ frågor, ta del av nyheterna från föreningen och dess medlemmar eller diskutera allt mellan solen och månen. Vi vill, med allas hjälp, skapa storslagna äventyr, eviga sagor och hisnande lajvupplevelser. Välkomna in!"
http://ulven.sverok.net/gryningslajv

Lajv i södra sverige »
(181 inlägg)
Det här är ett forum för lajvare i norr som vill diskutera lajv i söndra sverige, folk från södern är välkomna att tipsa om bra lajv här också

Back to the dark ages »
(106 inlägg)
En värld i spillror, där människan inte längre är den dominerande kraften. Träd in i en världk av äventyr och skräck, där vampyrer, varulvar och demonder sitter på toppen av näringskedjan. Men var varnad det är inget för det hjärtsvaga. Välkommen till kampanjen "Back to the dark ages"

IN-Lajv forum:
Lönnkrogen - Inlive »
(1607 inlägg)
Lönnkrogsforumet, här kan skogens och nattens skygga varelser träffas i fred, och kanske få sig en mugg mjöd. Kanske kan din skogsalv träffa en vän, eller lönnmördaren ett offer? Underteckna med ditt inlajvnamn och ditt riktiga namn.

Kaveldun »
(2166 inlägg)
En inlive debatt från den lilla byn Kaveldun, i Xal, i Det Enda Landet, Trollpacks kampanj. En debatt för bybor, flyktingar, resenärer, spejare, soldater, alvspanare och allt som kan tänkas passera den lilla byn, nära fronten och nära gränsen till det ännu Obesegrade Xal

Lohelien - Inlive »
(2034 inlägg)
Gelions Hamnar är en frihamn vid floden Gelions utlopp. Floden delar Loheliens land, och ingen konung härskar över staden eller dess handelshamn, och genom ringmuren nekas ingen inträde. I stadens äldre del finns det slitna gamla värdshuset Jorund Järves Gille. Hitta på en ny roll och skriv i forumet som den, eller använd en gammal som har vägarna förbi. Forumet kommer också att användas av arrangörerna för SoL för att berätta om kampanjvärlden.

Dolda debatter:
Dolda debatter »

Lajvvnorr har ett gäng dolda debatter för särskillda grupper innom lajven samt arrangörsgrupper osv.

 


Lajv-Norr™
Webbmaster Zakarias Persson, zacke@evolinteractive.com