Krönikor på Lajv-Norrland:
Mhorams kröningstal

[ Tillbaka till krönikor ]

Ärade Dracano, Diragon, Ärkemagiker och adel, soldater, mitt folk!

Det har vart ett långt krig, ett krig av både ljusa dagar och de mörkaste av nätter, vi har som ETT folk, som EN person agerat enat och med styrka!
Det sägs att man ska vara försiktig med att be om seger. För det kan hända att man segrar. Och att man kanske inte kan bära det segern kostar.
Men vi VET att när priset i vilket fall som helst utkrävs så blir valet enkelt.
Vi har alla förlorat starka soldater, officerer och goda vänner men vi vet alla det, att det är långt mer ärofullt att dö för Sigram än att leva för sig själv!

Vi, Sigram är ett folk som tillsammans med Draken gjort stordåd och vi kan även i fortsättningen lita till Drakens och vår egen visdom och styrka och när jag nu har tagit platsen som Sigrams, det STOLTA folkets Härskare så VET jag att ni, mitt folk står vid min sida.
Nu har vi, Sigrams ärade folk en möjlighet att göra någonting storartat, vi kan som ETT folk, som EN person återuppbygga Elaria till någonting som världen aldrig skådat.
Vi ska ha städer med de högsta av murar, vi ska ha de starkaste av värn och vi ska låta våra städers tornspiror röra vid himlen.
Vi, Sigrams stolta ätt kan uträtta vad som helst, Vi Sigram, ETT folk EN person!


Av Séldo af Sigram Talskrivare

 

FAKTA

Datum:
Arrangör:
Plats:

RUTA

4/14/2007 (1 dagar)
Trollpack
Boden

[ Tillbaka till krönikor ]

 

© Copyright: Andreas Sundberg , andreassundberg84@gmail.com

Lajv-Norr™
Webbmaster Zakarias Persson, zacke@evolinteractive.com