Krönikor på Lajv-Norrland:
Sussis blogg.

[ Tillbaka till krönikor ]

Herregud! Jag menar, Herregud! Vilken helg! Sist jag upplevde detta var för någon gång under 1800-talet då någon tryckte på fel knapp och jag och Dis fick 67 barnhemsbarn på halsen... Men inte ens då var det ett sådant kaos!

Det hela börjar med att Gunnar ringer mig från någon Gudsförgäten skogsväg och behöver hjälp. Dum som jag är så hoppar jag in i bilen och ger mig iväg, jag vrider tillbaka bilklockan lite så jag anländer relativt snabbt och utan forkörningsböter den här gången. Och vad ser jag? 16 överblivna själar som knappt blivit torra bakom öronen!
"Jaha." tänkte jag, jag äter upp min muffins och dricker mitt kaffe och sen drar jag fort som fan (dåligt ordval med tanke på att den enda som inte var snabb var just han...) Jo tjena! Innan jag ens hinner blinka ringer Gunnars telefon och sen var det kört. Så var det med den semestern. Jag lovar, hade vi blivit kvar där 5 minuter längre än vad vi blev vette fan om jag inte gått med på den där turen i Lusses bil...

Så där sitter vi. På semestern och barnvaktar en bunt gnällspikar. Yippie! Det är nästan så jag inte kan hålla mig för skratt.

Och inte nog med att vi tvingas sköta vårat jobb när vi inte jobbar, dessutom så är det ingen jävel som vet vad dem pysslar med. Karon är sen, Rist och skuld släntrar in på kvällskvisten och Djävulen själv kan inte ens läsa en karta. Jag menar; HERREGUD!

Det löste sig till sist och själarna hamnde där dem skulle och jag är tillbaka på semestern och som ersättning för mina blöta kläder fick jag en liten rosa bubbla som jag är väldigt förtjust i. Precis min färg.

/Sussi med Rösten

 

FAKTA

Datum:
Arrangör:
Plats:

RUTA

8/17/2007 (2007-08-19 dagar)
Tabula Rasa
Stöcke

[ Tillbaka till krönikor ]

 

© Copyright: Lina Gullbrand , linagullbrand@gmail.com

Lajv-Norr™
Webbmaster Zakarias Persson, zacke@evolinteractive.com