Om bannerannonsering på Lajv-Norr

Typ av annons: Bannerannonser finns på många olika siter i världen. Det speciella med Lajv-Norr är att vi söker annonsörer som kan dra nytta av det mycket speciella utbud av människor som surfar på just denna portal. Dessa människor bygger själva många saker på medeltida vis. Därför är linne, skinn, lädernitar, läder, latex (till vapen), ben och givetvis verktyg för att tillverka saker med hårdvaluta. En annonsör som säljer produkter som passar in på denna beskrivning eller delar av denna beskrivning skulle få bra respons på sin annons och därigenom många nya kunder.

Betalningssätt: Vid bannerannonsering kan man både betala och få valuta för sin annons på olika sätt. Man kan betala per månad, per klick eller per visning.

På Lajv-Norr har vi bestämt att det är mest lämpligt för kunden att betala per visning. Detta betyder att varje gång annonsen visas betalar man en viss summa pengar. Till skillnad från månadsbetalning betalar man alltså bara för det man får. Detta skiljer sig också mot att annonsera i en dagstidinging, visst, dom säger att dom har 20000 läsare, men har verkligen alla dom sett din annons? Betalar man per visning vet man även exakt hur många som sett annonsen.

Pris: Priset för att annonsera på Lajv-Norr är 25 öre/visning. Vid annonsering för mer än 1000 träffar ingår banner i priset. Vill ni ha en egen sida så går även det att ordna, priset på en egen sida varierar dock mycket beroende på vad som ska finnas på den. Annonsplatsen är högst upp på sidan i en egen frame. Detta betyder att annonsen är synlig hela tiden medan besökaren är Lajv-Norr. Annonsören kan välja att finnas på siten under en begränsad tid (tex 2 månader) och betala vad det kostar eller så kan han välja att vara annonsör för en viss summa pengar (ett visst antal visningar)

Exempel: Kalle öppnar sidan och tittar in i ett av våra forum, han skriver ett inlägg. Sen går han in på lajvtips där han bestämmer sig för att sy en tunika. Din annons har visats en gång under hela den här tiden, hur mycket han än har scrollat runt på sidan. Alltså kan du få din annons framför ögonen på någon i flera timmar för 25 öre!

Övriga tjänster:  Lajv-Norr kan göra banner och en sida till dig om du själv inte har någon för ditt företag. Priset på detta är helt beroende på hur länge du har tänkt annonsera och hur avancerad sida du vill ha.

Statistik: se räknaren i menyn för färsk information

Övriga frågor: Övriga frågor kan mailas till webbmaster


Lajv-Norr™
Webbmaster Zakarias Persson, zacke@evolinteractive.com