Om Lajv-Norrland och dess grundare

Lajv-Norrland började som en en idé hos några av Norrlands eldsjälar. Och nu, några månader senare, har denna site fått liv. På denna sida får ni svaren på några helt onödiga frågor för någon som är intresserad av lajv. De som dock är intresserad av själva siten kan nog hitta det dom söker här.

Teknisk info: Denna sida är gjord med verktygen Photoshop, VisualInterdev och Notepad1.0++. Den teknik som används är ASP, HTML, JavaScript och SQL.

Netscape: Lajvnorr är i första hand skapad för IE5 och nyare. Men den funkar nu hjälpligt i Netscape, Opera och andra standard läsare. Om ni får problem så kan ni höra av er till webmaster så kan kanske problemen lösas på sikt.

Tanke: Tanken med Lajv-Norr är en helt självförsörjande site med all info om alla lajv i Norrland. Föreningarna får själv stå för uppdatering av sitt eget material men då allt sköts via sidan krävs inga kunskaper av de ansvariga och dom kan istället koncentrera sig på Lajv och annat kul.

Programerare: Sidan är programerad av Zakarias Persson, system och applikationsvetare samt webbdesigner. Gästboken är kodad av Joakim Hjelm.

Design: Designen på Lajv-Norrland är gjord av Zakarias Persson och Jonas Mustonen.

Ideer och förslag:  Ideer till sidan har kommit från många håll och det tackar jag ( Zakarias ) för. Är det något ni saknar på siten så hör av er så kan vi kanske implementera någon ny funktion om den verkar användbar på Lajv-Norrland.
Ett särskillt tack går även till Helena i Lycksele för bugglistan jag fick!.. tack tack

Bannerannonsering: Annonsering Lajv-Norrland sker i samråd med Webbmaster. Klicka här för mer info »

Länkning: Det är helt okej att länka till alla sidor på Lajvnorrland. Matrerialet på denna sida är dock skyddat. Bilder och liknande får alltså inte tas utan att fråga den som äger respektive bild. Använd gärna någon av de banners är speciellt framtagna för lajvnorr. Bannerserna är 486*60 i storlek och skall länkas till "http://www.lajvnorr.se"